Bloggnorge.com // PL Bloggen
Start blogg

PL Bloggen

PL nyheter og info. Instagram: @plbloggen

I løpet av pausen

Kategori: Kontoinformasjon | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 26. september , 2016 kl. 23:14

Siden det sist var aktivitet her, har det skjedd en hel del i både fotballverden, og i Premier League. Vi har blant annet gått igjennom årets ‘Silly season’, hvorav store signeringer som Ibrahimovic, Pogba, David Luiz, også videre har blitt hentet inn av storklubbene. Det ble også avgjort at Leicester vant fjorårets sesong, som åpenbart sjokkert alle og enhver. I tillegg har det også vært et EM og OL som har vært fullpakket med store fotball begivenheter. Sommeren har vært innblandet av både gledelige overraskelser, men også en del skuffelser. Ikke minst for en hardbarket Arsenal-fan, som aldri får den drømmesigneringen.

Som du skjønner er det veldig mye å ta tak i, men jeg skal la være å fokusere på dette. Dette fordi det rett og slett er så lenge siden, at jeg ikke ser poenget med å henge meg opp i det. Derfor heller fokusere på hva som skjer nå, og hva som skal skje. Det aktuelle er mer viktigere enn hva som skjedde i sommer. Dette håper jeg dere er enige i.

Etter pausen har jeg besluttet å involvere noe Fantasy tips eller litt evalueringer bare. Selv er jeg en ivrig Fantasy spiller, og klarer å hevde meg i et relativt høyt nivå hver runde. Ved hjelp av dialoger med bekjente, og egen intitusjon. Selv om jeg tar med dette, så vil det bli postet info som det har vært tidligere. Så følg med. Årets sesong blir uhyre jevn!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.