Bloggnorge.com // PL Bloggen
Start blogg

PL Bloggen

PL nyheter og info. Instagram: @plbloggen

Det finnes kun en Zlatan

Kategori: Fantasy, Player to watch | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 28. september , 2016 kl. 01:18

Hver tirsdag fremover skal jeg ta for meg 10 spisser som fort blir å finne på topp 10 toppscorerlisten ved slutten av sesongen. Helst en spiller som også har mulighet til å gjøre det bra i neste kamp.

Førstemann blir en av sommerens mest omtalte signeringer: Zlatan Ibrahimovic. Han gjorde det klart tidlig at han ikke ville fornye sin kontrakt med PSG etter at den daværende kontrakten hans gikk ut. Når en slik spiller blir tilgjengelig er det ikke noe tvil om at klubber vekker sin interesse. Etter mange spekulasjoner klarte Mourinho å lokke svensken til Old Trafford. Det var høyst på tide at vi fikk en av fotballverdens største attraksjoner til balløya.

Svensken har briljert i storklubber over hele Europa, og forventningene er store når en spiller med en slik merittliste. Tross sin høye alder, har han bevist at han fortsatt kan levere når det gjelder. Dette beviste han i Charity Shield, hvor han avgjorte med sin heading like før slutt. Samtidig som det fortsatte med fire mål på fire kamper i Premier League.

Den høyreiste svensken har nå to kamper uten scoring, men har allikevel notert seg for en målgivende. Noe jeg ville notert meg som ganske overraskende er at han ikke var noe involvert i Manchester United sin nedsabling av Leicester forrige runde.

14527617_10209297177518883_436995419_n

En svenske sulten på mål

Måltørken over

United møter Stoke i neste runde. Stoke har underprestert så til de grader. Et lag uten selvtillit, og som absolutt ikke har fått forsvarsspillet til å sitte enda. I tillegg til dette, så har også Zlatan allerede gått to kamper uten å score. Det er to kamper for mye, og det stopper nok nå på søndag. Zlatan vet selv at han kan bedre, og det kommer frem nå til helgen. Et mål vil jeg si er ganske sikkert, om ikke det blir to også. Vanskelig å unngå han på neste rundes Fantasy lag, tross den høye prisen. Kanskje bytte med Aguero kun for denne runden? Kan være et lurt trekk.

Videre

Zlatan har vunnet seriemesterskap ‘alene’ i tidligere klubber, og dette må han antakelig gjøre også i Manchester. Den tradisjonsrike klubben er avhengige av at svensken leverer over 20 mål om klubben skal kunne hevde seg helt i toppen. Dette gjenstår å se. Han må kunne holde løpet inn, spesielt mot Aguero. I mine øyne er den duellen de i mellom som kan avgjøre tittelkampen. Om United kan klare å ta opp kampen med sine byrivaler.

Jeg har stor tiltro til at svensken klarer å holde det gående hele sesongen, og jeg er tilnærmet helt sikker på at han ender på topp 3 på toppscorerlista. Dette avhenger selvfølgelig på at han klarer å holde seg skadefri.

Selv om Zlatan er en vinnerskalle, så har jeg veldig vanskelig for å se for meg at de røde djevlene klare å vinne serien i år. Jeg har flere lag som jeg heller ser for meg tar den plassen fremfor de. Allikevel kan de ikke avskrives, og det blir spennende å se hvordan de gjør det inn mot jul.

Vil også minne om instagrambrukeren: @plbloggen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.