Bloggnorge.com // PL Bloggen
Start blogg

PL Bloggen

PL nyheter og info. Instagram: @plbloggen

Introduksjon

Kategori: Kontoinformasjon | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 2. april , 2016 kl. 01:07

Heisann!

Tenkte jeg kunne starte med å introdusere hva jeg har planer om å ta for meg på denne bloggen. Som dere kan se står det at det er en PL-blogg, som altså står for Premier League Bloggen. Dette er da øverste nivået i Engelsk fotball. Dette er da det jeg skal skrive om, og lagene som spiller i denne divisjonen. Videre blir det nyheter rundt dette, og enkelte andre drøftinger før runder som skal spilles. I tillegg er det sannsynlig at det også kommer innlegg om flere ting rundt dette.

Selv er jeg meget fotballinteressert, og da spesielt fotball i Premier League. For min egen del er jeg en ivrig Arsenal-supporter, men er allikevel subjektiv nok til å kunne skrive saklige innlegg om alle andre lag i divisjonen.

I utgangspunktet blir dette ut sesongen i år, hvor jeg vil følge med så detaljert jeg har tid til, hvor jeg starter fra neste runde. Hvis det er noen ønskelige temaer er det bare å kommentere, så får jeg se hva jeg får lagt til.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.