Bloggnorge.com // PL Bloggen
Start blogg

PL Bloggen

PL nyheter og info. Instagram: @plbloggen

Oppsummering av rundens kamp

Kategori: Rundens kamp | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 10. april , 2016 kl. 01:51

Det ble tippet at Palace ville vinne kampen 2-1, og som tippet kom de ut med en ettmålsseier. Norwich slet med å komme til de store sjansene, så når Jason Puncheon scorte i andre omgang slet Norwich med å svare. Det var heller Palace som var nærmere en 2-0 ledelse enn Norwich var nærmere enn utlikning.

Runden er ikke ferdigspilt enda, så tabellen er ikke helt slik den vil være på søndag kveld, når runden er over. Allikevel kan vi se på tabellen, og se hvordan den har endret seg etter i dag.

Skjermbilde 2016-04-10 kl. 01.42.03

Palace har fått en luke på ti poeng ned til Sunderland på nedrykk. Selv med en kamp mer spilt, så tror jeg ikke Sunderland kommer til å klare å ta inn så mange poeng på så få kamper. Da har jeg også tatt hensyn til at Sunderland møter serieleder Leicester på søndag formiddag. På grunn av den store luken ser jeg på det som meget usannsynlig at Palace ikke klarer å unngå trusselen fra Sunderland. De er altså trygge.

På en annen side er Norwich virkelig i trøbbel, og har kun fire poeng på Sunderland som i øyeblikket har to kamper mindre spilt enn hva de gule og grønne har. Norwich må virkelig passe seg om du vil unngå nedrykk. Neste runde mot Sunderland blir en uhyre viktig kamp, så følg med!!!

Et lite innlegg om Newcastle

Den kan også nevnes at Newcastle, etter tapet mot Southampton, nå ligger seks poeng fra sikker plass. Rafael Benitez har da en stor jobb å gjøre for å redde Newcastle fra nedrykk.

Det vil komme et mer detaljert innlegg om Newcastle i løpet av uka.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.