Bloggnorge.com // PL Bloggen
Start blogg

PL Bloggen

PL nyheter og info. Instagram: @plbloggen

Oppsummering av rundens kamp

Kategori: Rundens kamp | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 21. april , 2016 kl. 23:49

Jeg håpet Newcastle kunne klare å stjele med seg noen poeng fra Manchester City på tirsdag kveld, men trodde City ville klare å stikke av med alle poengene. Heldigvis ble det 1-1, og Newcastle imponerte meg. City spilte ingen stor kamp, men allikevel skal Newcastle ha for et poeng mot et av seriens beste lag. Selv om det ikke virket umulig under kampen, så hadde det vært veldig urealistisk om Newcastle hadde tatt med seg alle poengene.

Før kampstart var det allerede langt opp til Tottenham foran City, men de lå allikevel á poeng med Arsenal. Hvor de hadde henholdsvis tredje- og fjerdeplass. Etter denne kampen klatret City opp ett poeng foran, men som vi vet, gikk Arsenal forbi City da de vant sin hengekamp mot West Bromwich. City ligger derfor i øyeblikket på en fjerdeplass, og har i realiteten kun muligheten til å oppnå en tredjeplass.

I kveld ligger Newcastle fortsatt på sin 19. plass, nå kun to poeng fra Norwich som innehar den trygge plassen. Sunderland har en kamp igjen, og ligger i mellom disse to lagene. Hengekampen til Sunderland er riktignok ikke før nest siste runde. Newcastle skulle helst hatt tre poeng, selvfølgelig, men motstanderen tatt i betraktning, så er ett poeng også veldig innafor.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.